Vietnam & Angkor Wat 17 dage & 16 nætter

Forside » Vietnam » Vietnam & Angkor Wat 17 dage & 16 nætter
Fremragende 5 stjerner

Intro tekst

Vietnam byder på en naturskønhed af sjælden slags i alt fra “Sukkertopsbjergene” i Halongbugten til sydens rismarker. Her lever 54 forskellige etniske minoriteter, som vi møder på vores tur til Sapa, til på Mekongfloden. Siem Reap med og tempelbyen Angkor Wat som har været skjult af junglen i 400 år i Cambodia skal også opleves.

18 dages rundrejse i enestående Vietnam og Cambodja, der kæder landenes mange højdepunkter sammen og hvor I samtidig har god tid til at opleve på egen hånd. På denne rejse har vi samlet nogle af Asiens smukkeste vidundere – Hanoi, Halong Bugten, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City og Siem Reap – på en unik rundrejse gennem de to smukke lande.

Dag 1: Ankomst til Hanoi

Afhængig af dit ankomsttidspunkt vil vores guide og chauffør byde dig velkommen og køre dig til dit hotel. Her er der indtjekning og tid til fri disposition.
Overnatning på Hotel i Hanoi

Dag 2: Hanoi heldagsbyrundtur (M, F)

Morgenmad på hotellet. Kl. 08.00 starter vi byrundturen med Ho Chi Minhs mausoleum (kun udefra da det er lukket grundet renovation) og “Huset på pæle” i samme område som Præsidentpaladset og den berømte Pagode på én søjle. Vi fortsætter til Quan Thanh templet (Taoist – fra Ly dynastiet) og den buddhistiske Tran Quoc pagode ved West lake (Én af de ældste i Vietnam).

Efter frokost på en lokal restaurant fortsætter vi til en kungfutsiansk tilbedelse og kunstmuseet. Vi forlader seværdighederne og bevæger os mod Hanois gamle bydel og Hoan Kiem Lake med et stop undervejs ved Ngoc Son templet. Vi slutter dagen af med det berømte vanddukketeater ved Thang Long Opera teatret.
Overnatning på Hotel i Hanoi

Dag 3: Hanoi – Aftentog til Lao Cai (M)

Opdag Hanois gamle bydel og hovedstad med sine tusind års historie på egen hånd, indtil der er transport til togstationen med nattoget til to Laocai.
Overnatning på toget.

Dag 4: Laocai station – Sapa – Ta Van homestay (M, F, A)

Afhentning på Lao Cai station ved vores tidlige ankomst og dernæst over en times kørsel op ad bakke til Sapa. Der er tid til at friske sig op og spise morgenmad på en lokal restaurant,  hvorefter der er mulighed for at gå en tur omkring denne charmerende by, besøge Sapa markedet og den gamle domkirke, hvor der er mulighed for at møde en masse lokale, etniske minoriteter såsom Black H’mong og Røde Zao iført deres traditionelle, farverige kjoler, mens de sælger deres varer samt muligheden for at købe produkter og kunsthåndværk som souvenir.

Efter frokost tager vi fra Sapa by i bil til Lao Chai landsby via vejen ned ad bakke. Fra denne vej er der udsigt udover Muong Hoa dalen og storslåede omgivelser udover bjerge og rismarker. Undervejs møder vi sandsynligvis adskillige etniske grupper (H’mong, Zay og Red Dao), og der vil være boder langs vejen, der serverer te, frugt og slik. Kort efter at være drejet af hovedvejen, tager vi en lokal sti og ankommer i Black H’mong landsbyen Lao Chai, hvor vi kan opleve landsbybeboernes daglige liv. Herefter går vi fra Lao Chai til Ta Van landsby, hvor Zay bjergstammerne bor. Stien fortsætter op og ned ad bakke i cirka 2 timer, indtil vi når Lao Chai, en stor H’mong landsby, hvorefter vi følger floden til Ta Van, hvor Zay-folket bor. Vi besøger de lokale hjem, landsbyskoler … og du kan nyde den kulturelle oplevelse ved at besøge den lokale etniske befolkning samt de betagende omgivelser af Muong Hoa dalen. Vi slår os ned i Ta Van landsby og overnatter lokalt.
Overnatning i Ta Van.

Dag 5: Tavan hjemmeophold – Giang Ta Chai – Sapa (M,F)

Efter morgenmad i et lokalt hus forlader vi Ta Van landsby og tager stien op ad bakke, forbi fascinerende rismarker i flere etager og små H’mong  landsbyer, før vi går i gennem en bambusskov til et vandfald, hvor vi nyder en pause i storslåede omgivelser. Vi fortsætter derefter med en halv times gåtur til Giang Ta Chai landsby med Red Zao folket på toppen af en høj og med udsigt ned til Muong Hoa floden. Efter at have tilbragt tid på at besøge landsbyen og blive venner med Zao folket og opleve deres gæstfrihed krydser vi floden via endnu en hængebro og derefter op ad bakke igen til Hau Thao landsby, hvor vi besøger et lokalt kunsthåndværkscenter, hvor H’mong og Zao kvinder samles for at udveksle erfaringer og håndværksfærdigheder. En sen frokost vil blive tilberedt i nærheden af centret, og derefter er der tid til at slappe af samt skabe kontakt med lokale skoledrenge og piger og deres lærere. Senere kører vi tilbage til Sapa for at tjekke ind på hotellet.
Overnatning på hotel i Sapa.

Dag 6: Sapa – nattog til Hanoi (M, F)

Der er tid til at udforske byen og Ham Rong Mountain eller besøge nogle bjergstammelandsbyer i nærheden. Det er en enestående mulighed for at tage fantastiske billeder.
Sent på eftermiddagen vender vi tilbage til Lao Cai togstation for nattoget tilbage til Hanoi.
Overnatning på toget.

Dag 7: Tidlig ankomst til Hanoi – Halong Bay med Indochina Sails som gruppetur (M, A)

I de tidlige morgentimer ankommer vi til Hanoi, hvor du tager din egen taxa tilbage til hotellet for at friske dig op og spise morgenmad. Kl. 08.00 henter vores chauffør dig og kører dig til Halong Bay omkring 200 km fra Hanoi. Du kan efterlade bagagen på hotellet i Hanoi og pakke en overnatningstaske. Det tager fire timer til Halong Bay, der i sandhed er én af Vietnams mest imponerende naturskønne seværdigheder.

12.30Ombord vores båd til Tuan Chau Port – nyd en velkomstdrink, mens der er information om bådturen samt sikkerhedsinstruktioner.
13.15 – 14.00Passagerer kan nyde en fastsat luksuriøs vietnamesisk frokostmenu.
Massage service er tilgængeligt efter frokosten og under bådturen. Venligst reservér på forhånd hos din Cruise Manager.
14.00 – 16.30Sejltur gennem Halong Bay, hvor vi passerer de smukkeste og mest fredfyldte områder herunder Incense Burner, Dog Stone Islet, Fighting Cock og Finger Islet.
16.30Ankomst til Cua Van flydende fiskerlandsby. Dette er én af de største fiskerlandsbyer i bugten. Gæster kan vælge mellem at sejle i kajak gennem landsbyen eller besøge den på små bambusbåde (sampans) sejlet af de lokale.  For dem, som ønsker at sejle i kajak, er der et tillæg på $10.00 per person (medmindre reserveret på forhånd). Dem i kajak tager fra båden i en topersoners kajak, som man selv ror, gennem landsbyen og tilbage til båden. En kajak tour guide fører an.
18.00Afgang og sejltur i cirka 30 minutter til Luon Bo området, hvor vi lægger til for natten.
18.00 – 18.30Vi lærer, hvordan men udskærer frugt og grøntsager i lektionen med vores køkkenchef. Her vil kokken udskære frugt og grøntager og vise gæsterne, hvordan de dekoreres, og hvordan man tilbereder traditionel, vietnamesisk mad.
18.00 -19.00Den første af to Happy Hours! Køb én drink og få en gratis (undtagen vin på flaske).
19.30Middag serveres for gæsterne.
20.45Aftenaktiviteter. Brætspil såsom kort eller Parcheesi er tilgængelige samt massage service (massage service er tilgængelig under hele sejlturen). Alle kan desuden prøve lykken med at fiske blæksprutter ombord med hjælp fra besætningen.
21.00 – 22.00Anden Happy Hour! Køb én drink og få en gratis (undtagen vin på flaske).
23.00Slut på førstedagens program.

Overnatning på båden.

Dag 8: Halong Bay – Retur til Hanoi – fly til Hue (M)

06.45Kaffe, te og morgenmadsbagværk serveret i spisestuen.
07.00Nyd en Tai Chi time på soldækket (ca. 30-minutters varighed).
07.45 – 9.00Gæsterne bliver transporteret via forsyningsskib til Titov Island. Der tilbringes ca. 1 time på øen med tid til at klatre til toppen for en betagende 360-graders udsigt udover bugten (der er desuden en stor udsigtsplatform halvvejs). Efter klatreturen er der tid til at slappe af på stranden og svømme en tur.
09.00Retur til båden, hvor gæsterne har 30 minutter til at friske sig op og pakke færdigt. Venligst saml alle dine ejendele fra kahytterne og efterlad tung bagage udenfor kahytterne (personalet vil transportere disse direkte til molen).
09.30Nyd en komplet morgenmad i spisestuen. Regningen afregnes efter morgenmaden.Slap af på soldækket eller i spisestuen og nyd bugtudsigten, mens vi nærmer os molen.
11.00Ankomst til Tuan Chau havn. Slap af indendørs, mens vi venter på returtransporten.

Vores køretøj transporterer os tilbage til Hanoi; med vores bagage tager vi et andet privat køretøj til lufthavnen for aftenflyet til Hue

Afhentning og transport til hotellet for at tjekke ind.
Overnatning på hotel i Hue.

Dag 9: Hue byrundtur (M)

Morgenmad på hotellet. Denne morgen besøger vi Imperial Citadel, Noon Gate og Den Forbudte By, hvorefter vi kan nyde en afslappende sejltur langs Huong floden til Thien Mu pagoden. Om eftermiddagen kører vi ud til udkanten af Hue og besøger Tu Duc Tomb, den mest typiske grav i Hue, der blev anvendt som kong Tu Ducs andet palads før hans død. Herefter besøger vi Khai Dinh Tomb, den prangende og forfaldne grav, der er berømt for sin mægtige betonkonstruktion, der er helt i modsætning til andre grave i Hue.
Overnatning på hotel i Hue.

Dag 10: Hue – Hoi An – byrundtur (M)

Efter morgenmaden starter vi en 4-timers tur til Hoi An. Undervejs kan vi holde en pause på Lang Co Beach. Den snoede vej starter på vej til det spektakulære Hai Van pas for nogle gode billedmuligheder. Vi besøger Cham museet og Marble Mountain i Danang. Ved ankomsten til Hoi An tjekker vi ind på hotellet.

Om eftermiddagen starter byrundturen, hvor vi kan nyde den maleriske by Hoi An med et besøg til Hoian Ancient Town. Vi besøger Phuoc Kien templet, Tan Ky old house, hvor der bevares mange keramiske antikviteter. Vi udforsker den særlige arkitektoniske stil ved Bridge pagoden.
Overnatning på hotel i Hoi An.

Dag 11: Hoi An fridag (M)

Nyd strande og resortfaciliteterne.
Overnatning på hotel i Hoi An.

Dag 12: Danang – Eftermiddagsfly til Siem Reap (M)

Morgenen er til fri disposition på resortet.

Om eftermiddagen tjekker vi ud og kører til Danang internationale lufthavn for videre fly til Siam Reap. Ved ankomst transporteres du til dit hotel.
Overnatning på hotel i Siem Reap

Dag 13: Angkor rundtur (M)

Om morgenen udforsker vi Angkor Thom, der er stedet for den gamle hovedstad under Khmer perioden. Vi besøger South Gate, Bayon og fortsætter til Royal Enclosure, Phimeanakas, Elephant Terrace og Terrace of Leper King. Vi besøger Ta Prohm, som mange anser for at være det mest charmerende tempel af alle.

Om eftermiddagen udforsker vi Angkor Wat, der er klassificeret som en del af UNESCO kulturarvsliste med sine høje tårne og ekstraordinære basrelieffer. Det er ét af de mest ekstraordinære monumenter nogensinde udtænkt af mennesket og bygget i det 12. århundrede. Hvis du ønsker at se solnedgangen, kan din vært tage dig til et stille sted, hvor der er bedst mulighed for at se den.
Overnatning på hotel i Siem Reap

Dag 14: Siem Reap – Bådtur til Tonle Sap (M)

Vi bevæger os i dag i harmoni til rytmen af den store Tonle Sap sø med en bådtur til landsbyen Chong Kneas, hvor boliger og strukturer skifter med årstiderne. Ingen beboelse er stationær, selv politistationer, køkkenhaver og endda billard steder foregår på både eller pramme! Vi stopper ved Artisan D’Angkor for at shoppe. Herefter retur til hotellet.
Overnatning på hotel i Siem Reap

Dag 15: Siem Reap – Eftermiddagsfly til Saigon (M)

Dagen er til fri disposition til at vandre rundt på markederne, før vi tager eftermiddagsflyet til Saigon.
Ved ankomsten til Saigon er der transport til hotellet. check in
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 16: Saigon heldagsbyrundtur (M, F)

Med start kl. 08.00 ser dagens program således ud:

 • Besøg i Cho Lon, et kinesisk område i Saigon. Herefter besøg til Thien Hau templet.
 • Urtemarkedet, hvor vi oplever medicinbutikkerne, hvor den orientalske medicin vises frem.
 • Besøg til Binh Tay markedet, et råvarelager af Mekong delta-området i Vietnam.
 • Tilbage til centrum for at besøge Ben Thanh markedet, hvor vi vandrer rundt og ser de mange forskellige varer, der sælges.
 • frokost på en lokal restaurant.
 • Besøg til Genforeningenspaladset, et politisk og historisk sted i Sydvietnam.
 • Krigsmuseet, et billede af, hvad der virkelig skete under krigstiden (fransk og amerikansk).
 • Besøg til Central Post Office og Notre Dame, de franske fodspor i Vietnam.
 • Gåtur til Dong Khoi Street (tidligere Rue Catinat), Continental Hotel, operahuset og rådhuset.

Vi slutter turen cirka kl. 17.00.
Overnatning i Saigon

Dag 17: Cu Chi Tunnels halvdagstur (M)

Om morgenen er der afgang til Cu Chi tunnelerne. Det er et imponerende netværk af tunneler med en længde på mere end 250 km. Dette strategiske sted blev anvendt af 15.000 Viet Cong krigere under krigen. Systemet har mange grene med forbindelse til underjordiske skjulesteder, beskyttelsesrum og indgange til andre tunneler. Tunnellerne er mellem 0,5 til 1 m bred med plads til lige præcis en person til at gå foroverbøjet eller trække sig fremad. Dele af tunnellerne er dog blevet ændret for at imødekomme besøgende. Det øvre jordlag er mellem 3 til 4 m tykt og kan bære vægten af en 50-ton tank og tabet af lette kanoner og bomber. Det underjordiske netværk var udstyret med soverum, mødelokaler, hospitaler og andre forsamlingsrum.

Ved ankomsten til tunnelportene starter vi med at se en film om krigstiden. Derefter har vi tid til at undersøge tunnelstedet, besøge portene, fælderne, de underjordiske hospitaler, tilbedelsesstederne, køkkenerne, bunkerne og gå gennem en del af tunnelen. Vores tur slutter, og vi bliver transporteret tilbage til Saigon sent på morgenen.

Eftermiddagen er til fri disposition til egne aktiviteter.
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 18: Saigon – My Tho –Can Tho (M, F)

Afhentning på hotellet kl. 07.30 med transport til My Tho for at en sejltur over til Tien floden. Ankomst til My Tho mole cirka kl. 09.00  hvor en motorbåd tager os til Thoi Son Island. Vi går  gennem landsbyen, hvor vi vil møde lokale familier, der laver kokosslik samt kunsthåndværk lavet af kokosskaller. Vi fortsætter til en økologisk have og lærer om traditionelt landbrug, herunder fiskeri, dyrkning af landbrug og det typisk køkken i syden. Her kan du plukke frugter såsom longan frugter og kokosnødder. Vi besøger en orkidéhave kombineret med honningavl og nyder honningte her. Herefter tager båden os til Ben Tre – kokosnøddelandet – undervejs kan vi se det simple liv på Mekong. Vi slapper af på en sampan gennem én af ??de små kanaler i Mekong-floden i skyggen af vand kokosnøddetræer. Vi stopper ved et lokalt hus for at opleve en traditionel musikforestilling, “cai luong” opført af lokalbefolkningen samt lækre tropiske frugter. Motorbåden tager os tilbage til My Tho molen tidlig eftermiddag, hvor vores køretøj kører os til Can Tho City, tværs gennem Vinh Long, over My Thuan hængebro og Hau floden på Can Tho hængebroen. Ved ankomst tjekker vi ind på hotellet og kan slappe af efter en lang rejse.
Overnatning på hotel i Can Tho.

Dag 19: Cai Rang flydende marked – Saigon – Afslutning (M)

I dag står vi tidligt op for at se det fantastiske Cai Rang flydende marked. Det er her de

lokale køber og sælger et bredt udvalg af frugter og grøntsager fra både i alle størrelser. Når markedet er åbent (fra kl. 04.00 til 08.00), lægger større både til anker og former baner, som mindre både snor sig ind og ud af. Vandvejen bliver en labyrint af hundredvis af både fyldt med mangoer, bananer, papayaer, ananas og endda smuglervarer såsom cigaretter. Sælgere binder deres varer til en høj pæl, så køberne kan se, hvad de sælger på afstand. Andre både sælger øl, vin og sodavand til de handlende. Når vi når frem til Cai Rang flydende marked, er der god mulighed for at tage fantastiske billeder. Vi stopper her et stykke tid, så du kan købe frugt eller måske få kontakt med de lokale.

Efter markedet tager vi langs floden og ned ad kanaler for at se, hvordan folk lever deres daglige liv samt for at besøge en anden plantage og slappe af. Vi sejler herefter til den store flod og vender tilbage til hotellet til morgenmad og udtjekning.

Resten af tiden i Can Tho er det muligt at stoppe ved Can Tho markedet, før der er transport tilbage til Saigon med direkte transport til lufthavnen for dit fly hjem eller videre til strand destination.

Overnatninger:

BySuperior hotel
HanoiHanoi Boutique Hotel target hanoiboutiquehotel.vn
HalongIndochina Sails target indochinasails.com
SapaVictoria Sapa Hotel victoriahotels-asia.com
HuePilgrimage Village Boutique Resort & Spa
Hoi AnVictoria Hoian Beach  Resort & Spa
Siem ReapTara Angkor Hotel
Can ThoVictoria Can Tho

Turen inkluderer:

 • Overnatninger på basis dele-dobbeltværelse med daglig morgenmad. Hvis der ønskes enkeltværelse, pålægges der et tillæg
 • Ekstra måltider nævnt specifikt (M= morgenmad, F= frokost; A= aftensmad)
 • Privat transport indenfor rejsen som beskrevet i programmet
 • Privat dagtur som beskrevet
 • Touristtog Hanoi-Laocai-Hanoi (privat kahyt)
 • 2 dage 1 nat langs halong bådtur: som gruppetur
 • Bådtur som beskrevet
 • Fly Hanoi – Hue, Danang – Siem Reap, Siem Reap – Saigon (økonomibillet inkl. lufthavnsskatter)
 • Lokal engelsktalende guide under dagture og udflugter
 • Indgangsgebyrer hvor nødvendigt under guidet tur
 • Flaske med vand og lille forfriskende håndklæder under sightseeing

Turen inkluderer ikke:

 • Fly til/fra Vietnam
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører 6-10 USD per dag per person.
 • Drikkevarer under inkluderede måltider
 • Enhver obligatorisk højtidsmiddag eller fejringer pålagt af hotellerne
 • Udgifter ikke nævnt specifikt som inkluderet
 • Drikkepenge og personlige udgifter
 • Tillæg for visum og visumstempel
 • Gebyr for visumstempel til Cambodja visum ved ankomst på US$30 per person + 1 foto og gyldigt pas mere end 6 måneder efter returdato. Dette kan ændre sig uden forudgående varsel.
 • Bankudgifter og tillæg
 • Rejseforsikring (*)

Rejsen inkluderer


Fra kun 00.000,- pr. pers.
Gælder ved min. 4 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1:

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13/08/2023

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15/03/2023

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen 25/02/2023

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11/02/2023

Scroll to Top