Metropolen Kuala Lumpur og Badebyen Hua Hin (14 dage / 13 nætter)

Forside » Malaysia » Metropolen Kuala Lumpur og Badebyen Hua Hin (14 dage / 13 nætter)
Fremragende 5 stjerner

Intro tekst

Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad og en fascinerende multikulturel millionby. De fleste førstegangsrejsende forelsker sig i storbyen der har rigtigt meget at byde på. Kombiner et ophold i Malayernes største by med badeferie i Hua Hin, Thailand. En helt perfekt kombination af storby og badeferie og to vidt forskellige lande både kulturelt og religiøst. En helt nystartet flyrute med direkte forbindelse imellem Kuala Lumpur og Hua Hin giver nu mulighed for denne helt perfekte kombination.

Når I lander bliver I hentet i privat minivan i Kuala Lumpurs internationale lufthavn og kørt til jeres hotel som ligger i det centrale Kuala Lumpur. Nyd tre overnatninger på https://www.furama.com/bukitbintang og gå på opdagelse i metropolen.

Kuala Lumpurs vartegn Petronas Tower er et absolut højdepunkt og helt sikkert Kuala Lumpurs største attraktion. En tur i toppen og flere etagers shopping i bunden er populært for de fleste besøgende. Byen præges af meget forskelligartet arkitektur af nyt og gammelt. Chinatown og Little India er must see områder. En tur til de kolossale Batu huler skal man helst heller ikke gå glip af. Venlighed og imødekommenhed finder du overalt i byen. Kuala Lumpur er altid en skøn og behagelig oplevelse.

Du bliver hentet på dit hotel efter tre oplevelsesrige dage i Kuala Lumpur og kørt til lufthavnen igen. Efter en to timers flyvetur og en tur i minivan på blot fem kilometer er du på Hilton i Hua Hin. Hilton er uden tvivl det bedste sted at bo i badebyen Hua Hin. Til den ene side af hotellet swimmingpools og adgang til den bedste strand i området. Til den anden side af hotellet centrum af Hua Hin med et imponerende udvalg af restauranter, i byen hvor også kongefamilien har deres palads og sommerresidens. Alle værelser har havudsigt. Det bliver ikke meget bedre.

Det gør det heller ikke iforhold til prisen, hvis du vælger at bo på Wannara som ligger lidt tæt på Hilton og samtidig i centrum af Hua Hin. Et dejligt hotel i turistklassen. Alle værelser med balkon. Wannara ligger 300 meter fra stranden men trænger man til en dukkert er der selvfølgelig swimmingpool på stedet.

11 dage på Hilton i Hua Hin flyver afsted men sæt eventuelt krydderi på opholdet med en tur et par timer sydpå til Kuiburi nationalpark, hvor du kan opleve vilde elefanter. Nyd en privat tur til Kanchanaburi og “Broen over floden Kwai” eller kombiner Hua Hin opholdet med en dag eller to på paradisøen Koh Talu ikke langt fra Hua Hin.

Efter 14 oplevelsesrige dage bliver du hentet på Hilton i Hua Hin og kørt til lufthavnen i Bangkok. Ønskes et par dage i Bangkok til sidst kan det sagtens arrangeres som tillæg til turen.

Husk at medbringe:

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima.
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang).
 • Badetøj og håndklæde.
 • Sandaler (trekkingsko er ikke nødvendige)
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Evt. myggespray
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring

Turen inkluderer:

 • Privat transport fra Kuala Lumpurs lufthavn til Furama Bukit Bintang
 • 3 overnatninger Furama Bukit Bintang Deluxe inklusiv morgenmad
 • Flybillet til Hua Hin
 • 8 overnatninger på Hilton Hua Hin Deluxe Ocean View incl. Morgenmad eller Hotel Wannara Superior incl. morgenmad
 • Privat transport til Bangkok lufthavn
 • Alle skatter og afgifter.

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly København – Bangkok
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Thailandtours.dk laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Ovenstående er et rigtig godt bud på, hvordan turen kunne se ud. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger så venligst kontakt os og få et tilbud med det samme.

OBS:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne

Rejsen inkluderer


Fra kun 00.000,- pr. pers.
Gælder ved min. 4 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1:

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13/08/2023

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15/03/2023

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen 25/02/2023

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11/02/2023

Scroll to Top