Malaysia – Truly Asia

Forside » Malaysia » Malaysia - Truly Asia
Fremragende 5 stjerner

Intro tekst

Malaysia – Truly Asia byder på strande som få, og lever oftest op til “drømmen” om de kridhvide sandstrande, tyrkisblåt klart vand og masser af farverige fisk! Tager man på badeferie i Malaysia, bliver man ikke skuffet. Ud over afslappende stemning under palmerne, kan man vælge at tilbringe timer i selskab med havskildpadder, revhajer og ikke mindst alle de farverige fisk blandt korallerne.

Hvad siger du til:

  • At nyde en billig buffet på stranden med bla. grillet haj som er fanget samme dag.
  • At snorkle med havskildpadder og revhajer (heldigvis helt ufarlige).
  • Smide dig i en hængekøje og tage en middagslur mellem palmerne.
  • At gøre et godt køb når du besøger det travle China Town i Kuala Lumpur.
  • En badeferie, hvor du tager skoene af når du ankommer, og først tager dem på igen når du rejser derfra?

Malaysias multikulturelle rigdom

Malaysia er en kulturel fusion af dialekter, religioner og nationaliteter. Malayere, indere, kinesere og diverse originale stammekulturer fra Borneo udgør tilsammen det multietniske Malaysia. Går man for eksempel en tur i den ældre del af byen Melaka, støder man både på en messende muslimsk moske såvel som en stille hinduistisk helligdom, en åben kristen kirke og et kinesisk tempel, hvor røgelsen danner skyer af dufte. Samtidig med at det moderne Malaysia er i rivende udvikling, vrimler storbyernes gader stadig med blomstrede, trehjulede cykler, der kører rundt som taxaer. (Trickshaws) og gadesælgere, hvis cykler fungerer som små, mobile butikker.
Malaysias skønne natur
I hjertet af Malaysia ligger Taman Negara, der er verdens ældste regnskov. Her har du mulighed for at komme helt tæt på den majestætiske jungle. En Canopy Walk, hvor man balancerer på de knirkende hængebroer mellem trætoppene, giver en helt fantastisk oplevelse af storheden og omfanget af denne dragende regnskov. Udover bjergkæder med regnskove, præger te- og gummiplantager Malaysias landskab. Men Malaysia byder også på ægte eksotiske tropeøer og vidtstrakte sandstrande med rig mulighed for at udforske vandet under overfladen.

Cameron Highlands

Smukke og frodige Cameron Highlands ligger ca. 3 timers kørsel fra Kuala Lumpur oppe i højlandet. Vi kan varmt anbefale at bruge et par dage på dette lille fristed, hvor klimaet er køligt og behageligt i forhold til det ellers så varme Malaysia, og som byder på grønne bjerge, rislende floder, te-, frugt-, grøntsags- og blomsterplantager.

Cameron Highlands er det perfekte udflugts- sted for de, der ønsker at nyde den kølige friske luft og de skønne bjerge. Stedet er navngivet efter den britiske landmåler, William Cameron, som opdagede stedet i 1885, og har noget af det bedst dyrkede te i landet. De som ønsker aktiviteter, kan tage på trekking gennem skoven til vandfaldet, nyde en kop te i et malerisk te hus, eller tage en 4-hjulstrækker op til toppen af bjerget med en fantastisk udsigt over området. Man kan også tage til en af de mange blomster plantager. Eksport af blomster er blevt en stig- ende økonomisk indtægt for Malaysia.

Du kan rejse hertil året rundt men vær opmærksom på at monsunen løber fra november til februar, hvor temperaturen falder ned til 10 grader.

Malaysisk Borneo

På Borneo er det den farverige regnskov med dens storslåede dyreliv, der præger oplevelsen. Her kan man møde de truede, men utrolig nysgerrige, orangutanger, charmerende næseaber og sjældne næsehorn. Den eventyrlige natur byder også på høje bjerge og naturlige grotter og er hjemsted for sjældne indianerstammer.

Perhentian Islands

Perhentian Islands består af 2 små eksotisk tropeøer. De ligger udfor Malaysias østkyst, som nogle uspolerede perler i Det Sydkinesiske Hav. Øerne kan kun nåes på 1 times tid med speedbåd fra en lille fiskerhavn på fastlandet, men vi kender turen og ved præcis hvordan man kommer frem til øerne. Vi fandt stedet at bo på Perhentian, helt tilfældigt på vores jordomrejse, og er siden kommet der op til flere gange. Det startede med små, meget sparsomt indrettede bungalows, men de seneste år er nogle af dem renoveret til flotte bungalows med både aircondition og køleskab. Desuden har netop dette sted, én af de bedste strande på øerne!

Det specielle ved dette sted er, at tiden får lov at stå stille. Der er ikke andet at tage sig til, end det man selv finder på…når man altså ikke lige snorkler med havskildpadder, revhajer og korallernes tusindvis af farverige fisk. Man bor i en bungalow direkte på stranden, således at man træder direkte i sandet fra sin veranda. Morgenmaden nydes i restauranten, med sand under fødderne, og det gør man også når aftenens BBQ-buffet indtages. Her skal man i øvrigt prøve grillet haj, der smager helt fantastisk!

Perhentian er stedet hvor man ikke kigger på uret, nyder en kop kaffe eller en is-cacao på verandaen, udforsker de omkringliggende strande eller læser en god bog i hængekøjen. Et lille stykke vaskeægte paradis!

Malaysia byder på strande som få, og lever oftest op til “drømmen” om de kridhvide sandstrande, tyrkisblåt klart vand og masser af farverige fisk! Tager man på badeferie i Malaysia, bliver man ikke skuffet. Ud over afslappende stemning under palmerne, kan man vælge at tilbringe timer i selskab med havskildpadder, revhajer og ikke mindst alle de farverige fisk blandt korallerne.

Rejsen inkluderer


Fra kun 00.000,- pr. pers.
Gælder ved min. 4 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1:

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13/08/2023

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15/03/2023

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen 25/02/2023

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11/02/2023

Scroll to Top