Burma – Det Glemte Paradis

Forside » Burma » Burma – Det Glemte Paradis
Fremragende 5 stjerner

Intro tekst

Rundrejse i Burma – Det Glemte Paradis

Lotus Rejser kan nu tilbyde en enestående privattur til de absolut mest populære steder i Burma. Der er stadig ikke mange udlændinge som finder vej til Burma. Derfor er det et rigtig godt tidspunkt nu, hvis du vil opleve landet før turismen for alvor kommer igang i det smukke land. Et fantastisk venligt folkefærd venter dig i det glemte paradis. Fra den spændende hovedstad Yangon til tempelbyen Bagan og fra historiske Mandalay til det smukke Inle Lake i det østlige Burma. Det er otte fantastiske dage, som du kan vælge at afslutte med badeferie i Burma eller flyve tilbage til flere eventyr i Thailand.

Dag 1 : Ankomst Yangon (-/-/-)

Efter blot en times flyvning ankommer du til Yangons internationale lufthavn hvor I møder jeres guide. I bliver kørt til Panorama hotel, som er et godt turistklasse hotel og som ligger helt centralt i Yangon. Eftermiddagen er til fri disposition. Forkæl jer selv og byd Burma velkommen med en High Tea på historiske Strand Hotel. Om aftenen besøges den storslåede Shwedagon pagode, som er Burmas største helligdom, hvor de lokale kommer, ofrer og beder.
Overnatning i Yangon.

Dag 2: Yangon – Bagan (B/-/-)

Efter morgenmad er der afgang til Yangons lufthavn, hvor vi tidligt om morgenen flyver til Bagan (80 minutter). Efter ankomst til Nyaung Oo Lufthavn, kører vi direkte til Kumudra Hotel (Junior Suite), hvor der er tid til et bad og en forfriskning. Dagen bruges på at udforske Bagan. Bagan er Sydøstasiens største samling af templer og pagoder. Selvom Bagan ikke har været beboet siden det 13. århunderede hvor mongolernes Kublai Khan hærgede området kan man fortsat finde mere end 2000 templer inden for området.

Det er et utroligt syn at stå i toppen af et af templerne og kigge ud over et landskab hvor det virker som at nogen engang har drysset hundrevis af templer ned fra himlen over et enormt område. Selv de mindst tempelinteresserede besøgende må overgive sig i Bagan.

Udover det farverige Nyaung Oo lokale marked, skal vi opleve Shwezigon pagoden, Wetkyi-in Gubyaukkyi, et grottetempel med meget smukke og særprægede kalkmalerier samt det elegante Htilominlo Tempel (kendt for sine gipsudskæringer) og Tharaba Gate. Senere skal vi opleve Ananda Okkyaung (en af de få overlevende murstensklostre fra begyndelsen af Bagan perioden), Thatbyinnyu pagoden (den højeste i Bagan, 61 m) og Dhammayangyi Templet (kendt for sit bemærkelsesværdige murværk).

Nyd solnedgangen på en af de højeste templer i Bagan.
Overnatning i Bagan.

Dag 3: Bagan (B/-/-)

Efter morgenmaden besøger vi Myinkaba landsbyen og ser processen med traditionel lak-ware, en af de bedst kendte Myanmar håndværk og en specialitet i Bagan. Vi besøger herefter Myinkaba Gubyaukkyi (et tempel med megen hindu indflydelse) og Manuha templet, som er bygget af den tilfangetagne konge Thaton.

Om eftermiddagen kører vi en tur til landsbyen Minnanthu. I det område skal vi besøge nogle af de mest spændende templer som Payathonzu, Lemyethnar, Sinbyushin, Nandaminnya samt Minnanthu klosteret. Nyd solnedgangen over Ayeyarwaddy floden ved Bupaya.
Overnatning i Bagan.

Dag 4 : Bagan – Mandalay (B/-/-)

Efter morgenmad på hotellet er der afgang til Nyaung Oo Airport, hvorfra vi skal ud på en kort flyvning til mandalay. Efter indkvartering på Emerald Land Inn skal vi på en byrundtur, hvilket inkluderer Mahamuni.

Pagodaen om er kendt for sin buddha statue med guldblade. Vi skal opleve lokale kunstneres værksteder, hvor der laves træskærerarbejde, guldblade, marmorstens udhugning og meget andet. Vi skal opleve Shwe Inn Bin klostret som er en speciel udgave af burmesisk træarkitektur og vi skal på det lokale marked Zegyo.
Overnatning i Mandalay.

Dag 5 : Mandalay (B/L/-)

Efter morgenmad tager vi på ekskursion til den gamle kongeby Amarapura. Vi besøger Mahagandayone Klosteret, hvor mere end tusind munke lever og studerer. Derefter besøger vi U Bein broen over Taungthaman søen, som er verdens længste teaktræs bro. Vi skal endvidere besøge Atumashi klosteret (det uforlignelige Kloster) og Kuthodaw Pagoden med sine 729 marmor stens plader af buddhistiske skrifter (kendt som verdens største bog). Nyd solnedgangen og den fantastiske udsigt fra Mandalay Hill.
Overnatning i Mandalay.

Dag 6 : Mandalay – Heho – Inle Lake (B/-/-)

Om morgenen skal vi endnu engang ud på en lille flyvetur. Denne dag går turen til Hebo som ligger i Shan staten. Vi skal ud på en times smuk køretur som ender ved Nyaung Shwe molen ved Inle Lake. Inle Lake er endnu et højdepunkt på en Burma rejse. Nogen kalder det Burmas svar på Venedig.

Hele dagen skal vi selvfølgelig på rundtur på Inle søen i privat båd. Vi skal opleve de efterhånden verdensberønte lokale fiskere, der roer med det ene ben. Vi skal opleve de flydende haver, der er lavet på et fundament af vandhyacinter og forankret til bunden med bambusstænger. Besøg en flydende landsby ved Ywama (søens downtown), hvor man kan være heldig at opleve det flydende marked. Turen omfatter også et besøg i Phaung Daw Oo pagoden, et besøg til landsbyen Inpawkhon der lever af væveri, samt et besøg til klosteret med de hoppende katte. Mest af alt skal vi bare opleve det lokale liv på søen som det udfolder sig, set tæt på fra vores båd.
Overnatning ved Inle Søen.

Dag 7 : Inle Lake – Heho – Yangon: (med fly)

Om morgenen transfer til Nyaung Shwe anløbsbro med privat båd og derefter igen en køretur til Heho lufthavn for at flyve til Yangon. Om eftermiddagen er der shoppingmulighed i Bogyok Aung San Marked, som er byens travleste og mest livlige basar. Vi skal herefter opleve Rangoons vartegn Sule Pagodaen og herefter Botataung pagoden, den kinesiske by og frugtmarkedet. Overnatning sker på Panorama Hotel (Deluxe værelse) eller lignende.

Dag 8: Yangon – Bangkok (B/-/-)

Efter udjekning fra hotellet denne morgen kører vi til Yangon togstation for at starte en unik tur på byens cirkulære togtur gennem udkanten af byen (20-30-minutters tur). Dette langsomme rejsetog er en unik mulighed for at se lokalbefolkningens livlige og farverige livsstil.

Vi stiger af ved Kyi Myin Daing markedet, hvor du kan snuse rundt i de forskellige boder og komme i kontakt med de venlige sælgere. Hvis tiden tillader det, fortsætter vi til Bogyoke marked, tidligere kendt som Scotts Market, for at kigge på de mange boder og butikker. Dette er Yangon bedste marked for kunsthåndværk og andre varer. (Bemærk: markedet er lukket mandage og helligdage).Herefter går turen til lufthavnen hvorfra der ikke langt til Thailands fantastiske strande.

Rejsen inkluderer:

 • Overnatning i delt dobbeltværelse (som udlagt i skemaerne) med daglig morgenmad
 • Måltider som nævnt (M= Morgenmad, F= Frokost, A= Aftensmad)
 • Engelsktalende guide stationsguider (1 guide per sted)
 • Al transport og alle udflugter i privat køretøj med aircondition og chauffør
 • Indgangsgebyrer for besøg nævnt i programmet
 • Drikkevand og forfriskende håndklæde

Rejsen inkluderer ikke:

 • Internationale flybilletter og skatter
 • Indenrigsflybilletter (pris: se venligst vores flytariffer)
 • Andre måltider end de nævnte (M= Morgenmad, F= Frokost, A= Aftensmad)
 • Visumarrangement til Myanmar
 • Benzintillæg ved indenrigsfly
 • Andre besøg, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer og personlige udgifter
 • Drikkepenge og portører på hotellerne
 • Andre ting, der ikke er nævnt i programmet
 • Yderligere udgifter ved forsinkelse eller udvidelse af rejsen grundet årsager udover vores rimelige kontrol
 • Tillæg i højsæson
 • Visa og visastempel
 • Moms og andre skatter
 • Bankudgifter og tillæg
 • Rejseforsikring (*)

Rejsen inkluderer


Fra kun 00.000,- pr. pers.
Gælder ved min. 4 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1:

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-
Afrejse i denne periode
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 0,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 0,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13/08/2023

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15/03/2023

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen 25/02/2023

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11/02/2023

Scroll to Top